Φωτιές άναψε η δήλωση Μελισσανίδη για τους… Μάο-Μάο - newskamatero

Breaking

Φωτιές άναψε η δήλωση Μελισσανίδη για τους… Μάο-Μάο

Mιλώντας στις κάμερες, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ τόνισε: «Είμαστε χαρούμενοι που κατακτάμε τον τίτλο. Το άξιζε ο κόσμος, 70.000 κόσμου ήρθαν και από την επαρχία και γέμισε το ΟΑΚΑ».
Για τον Λάζαρο και για μεταγραφές: «Αυτά δεν μπορούμε να το κουβεντιάζουμε μπροστά στις κάμερες. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Θα τα δούμε».
Για τις δικαστικές αποφάσεις που έχουν καθυστερήσει: «Ναι, πράγματι έχουν καθυστερήσει. Τι να με φοβίζει. Είδαμε τι έγινε. Μπήκαν μέσα και διέκοψαν το παιχνίδι. Σαν… μάο μάο».
Τη δική του απάντηση στις δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη περί… μάο μάο έδωσε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος.
Για τις δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούν μίλησε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, με την αντίδραση του ΠΑΟΚ να είναι άμεση δια στόματος Κυριάκου Κυριάκου.
«Λογικά σήμερα, όσοι μας κατηγόρησαν για προκλητική δήλωση εναντίον της Σκολαρίκη, όσους μας κατηγόρησαν ως αλαζόνες ή προκλητικούς, όσοι υποκρίνονται άμεμπτη ηθική, όσοι κατηγορούν τον Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές μας για άστοχες δηλώσεις, κάτι θα βρουν να πουν ε;» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω.
Πηγή:Sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.