Η ΑΕΚ επέστρεψε στον θρόνο – Πρωταθλήτρια και μαθηματικά μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού - newskamatero

Breaking

Η ΑΕΚ επέστρεψε στον θρόνο – Πρωταθλήτρια και μαθηματικά μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού



Τελείωσε το ματς στο ΟΑΚΑ. Η Ένωση έχει κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, εφόσον δεν αλλάξει κάτι από την απόφαση της επιτροπής εφέσεων για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

92': Αλλαγή για τον Λεβαδειακό. Στη θέση του Νιάσε πέρασε ο Νίκας.

Τέσσερα λεπτά ο έξτρα χρόνος.

90': Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ. Ο Μάνταλος έβγαλε στην πλάτη τον Λάζαρο, που με προβολή έστειλε την μπάλα πάνω απ' την εστία.

89': Κίτρινη κάρτα στον Ζαραδούκα για πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον Λάζαρο.

Μεγάλη στιγμή στο ΟΑΚΑ. Ο Πέτρος Μάνταλος επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους, ύστερα από περίπου έξι μήνες. Πήρε τη θέση του Λιβάγια στο 83'.

78': Στο έδαφος ο Κονέ. Τον βρήκε με τον αγκώνα του ο Τσιγκρίνσκι και του έσκισε το φρύδι. Έχει αίματα στο πρόσωπο ο μέσος της ΑΕΚ.

77': Αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Λάζαρος στη θέση του Γιακουμάκη. Όλο το γήπεδο φωνάζει: "Είναι τρελός ο Λάζαρος"

74': Αλλαγή για το Λεβαδειακό. Ο Μητρόπουλος δίνει τη θέση του στον Καλτσά.

64': Σουτ του Μπακασέτα έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε άουτ.

61': Σουτ του Τσαμπούρη έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Μπάρκας.

57': Μεγάλη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό. Έπειτα από αδράνεια των παικτών της ΑΕΚ, η μπάλα έφτασε στον Νιάσε που έπιασε το σουτ αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Ίσως βρήκε και ο Τσιγκρίνσκι την μπάλα, αλλά ο βοηθός έδειξε ελεύθερο.

55': Αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο  Λόπες αφήνει τη θέση του στον Γκάλο.

55': Σουτ-βολέ του Λόπες έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε αρκετά άουτ.

50': Ωραία σέντρα του Ζαραδούκα από τα αριστερά, ο Μαρκόφσκι δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά.

48': Κίτρινη κάρτα στον Αντιλέχου για φάουλ στον Λιβάγια.

Άρχισε το δεύτερο ημίχρονο. Με μία αλλαγή ο Λεβαδειακός. Ο Ζαραδούκας παίρνει τη θέση του Σαβαντογκό.

Ημίχρονο στο ΟΑΚΑ.

44': Ωραία φάση για την ΑΕΚ. Ο Γιακουμάκης πάτησε πανέξυπνα την μπάλα στον Λιβάγια, ο οποίος καθυστέρησε κι εν τέλει έκανε ένα χλιαρό σουτ το οποίο μπλόκαρε με ευκολία ο Επασί.

ΓΚΟΟΟΛ για την ΑΕΚ στο 33΄. Ο Λιβάγια τσίμπησε την μπάλα στον Μπακασέτα που έπιασε ξαφνικό σουτ έξω από την περιοχή και πέτυχε το δεύτερο τέρμα του!

32': Ευκαιρία για την ΑΕΚ. Γύρισμα του Χουλτ από τα αριστερά, ο Γιακουμάκης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας όμως υπό την πίεση του Νιάσε δεν μπόρεσε να σημαδέψει σωστά και έστειλε την μπάλα άουτ.

30': Δοκάρι για την ΑΕΚ. Ο Λοπες μπήκε στην περιοχή ο Αντιλέχου προσπάθησε να διώξει και παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ.

24': Ευκαιρία για τον Λεβαδειακό. Ο Μαρκόφσκι έστρωσε στον Μητρόπουλο, που με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα πάνω απ' την εστία.

22': Λάθος του Μπακάκη, ο Σουμπίνιο έκλεψε, έκανε το γύρισμα όμως δεν ήταν καλό και ο Μαρκόφσκι δεν πρόλαβε. Ο βοηθός σήκωσε πάντως το σημαιάκι του, παρότι ο επιθετικός των Βοιωτών καλυπτόταν.

19': Πρώτη τελική για τον Λεβαδειακό. Σουτ του Μαρκόφσκι έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Μπάρκας χωρίς πρόβλημα.

12': ΓΚΟΟΟΟΛ για την ΑΕΚ. Ο Τάσος Μπακασέτας ευστοχεί στο πένλατι.

11': Πέναλτι για την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Λόπες έκανε τη σέντρα η μπάλα βρήκε καθαρά στο χέρι του Νιασέ και ο ρέφερι έδωσε σωστά πέναλτι.

10': Φάση για την ΑΕΚ. Σέντρα του Μπακασέτα στην περιοχή, ο Γιακουμάκης με κεφαλιά από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

6': O Γιακουμάκης με κοντρόλ εντός περιοχής, βγάζει για τον Λόπες που κάνει κάθετη κίνηση. Ο Πορτογάλος χάνει την κόντρα από τον Αντιλεού.

3': Νέα επίσκεψη της ΑΕΚ στην περιοχή του Λεβαδειακό. Ο Λόπες έσπασε στον Μπακασέτα που έπιασε του σουτ όμως η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Σωστά έδωσε οφσάιντ ο βοηθός αφού ο Γιακουμάκης ήταν εκτεθειμένος και επηρέαζε το οπτικό πεδίο του Επασί.

2': Σουτ του Λιβάγια με το δεξιά από τα αριστερά εκτός περιοχής, η μπάλα έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Επασί.

1': Ο Μπακασέτας μπαίνει αριστερά εντός περιοχής, κάνει το σουτ, ο Επασί απομακρύνει, ο Ντιόγκο σε κόρνερ.

Άρχισε ο αγώνας.

H AEK υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ για την 28η αγωνιστική της Super League. Το στάδιο έχει σχεδόν γεμίσει και η ατμόσφαιρα είναι γιορτινή.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες, Κονέ, Μπακασέτας, Λιβάγια, Λόπες, Γιακουμάκης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Αντιλέχου, Σισέρο, Φαβάρο, Ντιόγκο, Νιάσε, Τσαμπούρης, Μητρόπουλος, Γιακουμάκης, Μαρκόφσκι, Σαβαντόγκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.