Γιατί η Κέιτ Μίντλετον βγήκε από το μαιευτήριο λίγες ώρες μετά τη γέννα - newskamatero

Breaking

Γιατί η Κέιτ Μίντλετον βγήκε από το μαιευτήριο λίγες ώρες μετά τη γέννα

Τι αναφέρουν δημοσιεύματα στο Λονδίνο

Το τρίτο της παιδί έφερε χθες στον κόσμο η Δούκισσα του Κέμπριτζ. Εκείνο ωστόσο που προκάλεσε εντύπωση ήταν το γεγονός ότι η Κέιτ Μίντλετον πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο επτά μόλις ώρες μετά τη γέννα και σε όλους δημιουργήθηκε.
Και ενώ όλοι αναρωτιούνται γιατί συνέβη αυτό δημοσίευμα του περιοδικού People αναφέρει ότι οι λεχώνες μένουν κατά μέσο όρο στο μαιευτήριο 1,5 μέρα, που αποτελεί το μικρότερο μέσο όρο διαμονής στις χώρες με υψηλά εισοδήματα. Στη γέννηση του πρίγκιπα Τζορτζ το 2013 η Κέιτ είχε διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο, ενώ όταν έφερε στον κόσμο την πριγκίπισσα Σάρλοτ πήρε εξιτήριο 10 ώρες μετά τη γέννα.
Όπως είπε στον Guardian η μαία Louise Silverton, διευθύντρια στο Βασιλικό Κολέγιο Μαιευτήρων-Γυναικολόγων (RCM), ο χρόνος παραμονής στο μαιευτήριο εξαρτάται από τις ανάγκες της κάθε λεχώνας. «Η μαία πρέπει να σιγουρευτεί ότι η γυναίκα θέλει να επιστρέψει στο σπίτι της. Αν δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και έχει την απαραίτητη ιατρική φροντίδα και στο σπίτι, τότε η επιστροφή 5-6 ώρες μετά την γέννα είναι απολύτων φυσιολογική» ανέφερε.
Πάντως ένας ακόμη λόγος για την επιστροφή της Κέιτ Μίντλετον στο παλάτι τόσο γρήγορα φαίνεται πως ήταν και η φρενίτιδα -από θαυμαστές και Μέσα- που επικρατούσε έξω από το νοσοκομείο, αναφέρει το People.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.